En blogg ene og alene for hunder

I de snaue 20 årene internettet har operert kommersielt for oss alle, så har katter uten tvil dominert. Fra blogger til YouTube videoer, så leder de mot hundene på alle måter. Visste du at majoriteten av videoer på nett faktisk inneholder katter? Det er litt vilt å tenke på. Derfor er det viktig å få frem hunden også over nett. Det er tross alt denne som er menneskets best venn, og den fortjener bedre behandling fra oss mennesker. Derfor er denne bloggen ene og alene dedikert til å servere deg historier om hunder. Du finner rett og slett alt mulig nyttig, spennende og rett og slett bare interessant om menneskets beste venn.

Vi tar deg gjennom historier som den til Balto, hunden som reddet en hel landsby. For å gjøre en lang historie kort, så tok denne hunden og hans team medisin med seg over 1 000 km på hundeslede, og det på bare 5 dager. I Alaska sin kulde og vanskelige terreng, så er dette helt klart meget imponerende. Ta en nærmere titt på denne siden for mer info om hvordan denne historien foregikk, og kanskje finner du noen overraskende fakta! For eksempel var det en nordmann med på denne turen som de færreste nok har hørt om. Det er virkelig verdt det å ta en nærmere titt på denne klassiske historien.

Vi nevner også andre emner som er hete i henhold til hund. Hva skal du mate hunden, hvor mye mat skal du gi den, hva slags oppdragelse trenger hund, hvilken rase bør du kjøpe, osv. Det som kanskje er aller mest spennende med hundene er at de kommer i så mange former og fasonger. Over hundrevis av år, så har vi paret og ellers “tuklet” med biologien til hundene. Det har ført oss dit vi er i dag, hvor vi nå har flere titalls helt unike raser av hund. Selv innenfor hver rase finnes det flere forskjellige hunder. Det er utrolig spennende når du skal kjøpe en hund, for du kan mest sannsynlig finne akkurat det du leter etter.

Denne siden er kort oppsummert bare et lite tilfluktssted for deg som er lei av de mange kattene på internettet. Dersom du eier en hund, så gjør du det av en grunn. Du foretrekker simpelthen bare hunder over katter. Da fortjener du også en side som gir deg den infoen og den godfølelsen om hunder som du egentlig bare fortjener!